Samen werken aan een nieuwe balans

maak bewuste keuzes

Veel mensen zouden graag hun lichaamsgewicht verlagen. Omdat het gezonder is, omdat het mooier is en eenvoudigweg omdat het prettiger leven is want bij elke beweging en inspanning vraagt elke kilo om energie. Om af te vallen wordt vaak gezocht naar een oplossing die snel effect oplevert en liefst weinig moeite kost. Verleidelijke diëten, halfuurtje per week naar de sportschool of een paar extra stukjes fruit. Geen van deze trajecten zal echter leiden tot structurele afname van het lichaamsgewicht. Hoewel soms snel een resultaat wordt bereikt zal dit weer met gelijke snelheid verdwijnen wanneer de normale levensstijl wordt hervat.

Om tot een blijvend resultaat te komen is het belangrijk een balans te vinden tussen de juiste voeding, voldoende beweging en voldoende ontspanning. Een balans die niet alleen het gewenste resultaat oplevert maar vooral een balans die naadloos bij je past. Alleen dan zal je het vol houden en zal het zelfs een aantrekkelijke uitdaging voor jezelf worden. Met een ‘happy life’ als enorme beloning!

Veel open deuren want iedereen weet wat goed voor je is, wat minder goed is en hoe het eigenlijk zou moeten. Toch hebben veel mensen moeite om ingesleten gedragingen zelfstandig te doorbreken en weerstand te bieden aan de talloze verleidingen waaraan ze dagelijks blootgesteld worden.

Een professional die een tijdje meekijkt, goed naar je luistert en uiteindelijk concrete adviezen formuleert biedt dan uitkomst. Geen uitputtende trainingssessies of strenge diëten maar scherpe analyses van bestaande patronen en concrete handreikingen om succesvol de gestelde doelen te bereiken.

De 1-op-1 begeleiding bestaat vaak uit enkele ‘actieve gesprekken’ waarbij we samen de natuur in gaan en informeel en op een gezonde wijze het traject doorlopen…

Zet nu de eerste stap richting een Happy leven!

Icon

vrijblijvende telefonische kennismaking

Icon

intakegesprek en doelstellingen

Icon

wegen en meten

Icon

voedingsanalyse en plan van aanpak

× Hoe kan ik je helpen?