Gewichtsconsulente

Jeannette Pax

Samen met mijn man en twee dochters woon ik het bosrijke Middelbeers. Naast mijn gezin en baan heb ik een gezellig en druk leven, regelmatig afspreken met vrienden, wekelijks sporten en vrijwilligerswerk

Al meer dan 15 jaar heb ik professioneel mensen gecoacht tijdens hun opleiding of baan waarbij vaak ook het onderwerp vitaliteit aan de orde kwam. Niet zelden was de combinatie van ongezond eten, weinig bewegen en onregelmatig werken de oorzaak van overgewicht, vage klachten en minder energie met soms zelfs verzuim als gevolg.

Door deze beroepsmatige ervaring ben ik met name geïnteresseerd geraakt om beter te gaan begrijpen wat voeding met mensen doet. Uiteindelijk heeft deze interesse zich ontwikkeld tot een professionele benadering en ben ik opgeleid tot gediplomeerd gewichtsconsulente met een zelfstandige praktijk.
In mijn directe omgeving hoor ik vaak van mensen dat het niet lukt om af te vallen, ondanks dat ze juist heel goed letten op wat ze eten. En daarbij hebben ze last van allerlei vage klachten, kortom: ze zijn niet HAPPY.

Door de opgedane kennis en ervaring ben ik zelf anders, bewuster en zelfs meer gaan eten. Daarbij ben ik ook meer gaan bewegen. En dan heb ik niet over het sporten maar lekker wandelen in de natuur. Heerlijk even lekker weg uit de drukte van het werk en mijn gezinsleven, gewoon even genieten van de natuur en rust. Hierdoor ben ik kilo´s kwijt geraakt en voel ik me energieker dan ooit.

Kortom de combinatie van gezonde voeding, bewuste keuzes maken, voldoende beweging en regelmatig ontspannen helpt bij het verkrijgen van een vitaal lichaam en leven.
Wie wil dat nou niet! Ik help je daar graag bij.

Minder klachten en volop energie dankzij enkele eenvoudige aanpassingen in je levensstijl…

Ervaringen

Enkele korte ervaringen vanuit lopende trajecten

Met het advies van Jeannette ben ik eindelijk mijn Corona kilo’s kwijt en kan ik duurzaam op een gezond gewicht blijven.

Met enkele eenvoudige aanpassingen in mijn eetpatroon en weten waar ik op moet letten, is het helemaal geen dieet maar een nieuwe leefstijl geworden.

Helemaal niet moeilijk om vol te houden. In de plaats van minder ben ik zelfs méér maar wel anders gaan eten. En de rest van het gezin eet gewoon mee.

Het resultaat is niet alleen afvallen, maar ik voel me ook fitter en energieker. Helemaal happy!

M.

Jeannette heeft met mij gewerkt aan mijn motivatie om anders te gaan eten. Ze stelt de vragen die gesteld moeten worden om met mij op zoek te gaan naar de kern van de motivatie. Voor mij nodig om te komen tot aanpassingen in leefstijl.

Ze heeft gedegen kennis, gaat op zoek naar kleine aanpassingen die vol te houden zijn. Fijn om met haar te sparren, niet belerend maar op een aangename manier heb ik veel inzicht gekregen over voeding en mijn gewoontes en struggles.

Het heeft me echt geholpen anders te kijken naar eten en drinken, mijn motivatie en zo stappen te zetten naar een gezondere leefstijl.

Esther

× Hoe kan ik je helpen?